Ακουστικά Βαρηκοΐας

 

Μεγάλη ποικιλία σε αναλογικά και ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας.

Ζητούνται συνεργάτες για την προώθηση των ακουστικών μας σε όλη την περιφέρεια της  Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Συσκευές – Ακουστικά

Με την εγγύηση ποιότητας της OTIFON, σας παρέχουμε μια σειρά από συσκευές και ακουστικά βαρηκοϊας  που δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να βελτιώσετε σημαντικά το επίπεδο ακοής σας και ταυτόχρονα να μπορείτε με άνεση να εκτελείτε όλες σας τις καθημερινές δραστηριότητες.

Η εταιρία "MENIDIMEDICA ΒΑΪΑ ΓΕΡΟΚΟΜΟΥ" σας παρέχει μια ευρεία γκάμα ακουστικών και συσκευών ενίσχυσης ακοής από την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας OTIFON. Με έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και την λειτουργικότητα τα ακουστικά OTIFON παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά σήμερα.

H OTIFON οδηγεί τις εξελίξεις στην παραγωγή συσκευών βαρηκοΐας υψηλής ποιότητας, εδώ και 100 χρόνια. Καινοτομία, στιλ και εύκολη χρήση είναι στοιχεία που συνθέτουν τις τεχνολογίες της εταιρίας. Σήμερα η OTIFON, έχει εξασφαλίσει μια σειρά από πατέντες για την βελτίωση της ποιότητας, του ήχου και της εύκολης χρήσης για τον τελικό χρήστη. Μια παγκόσμια προσέγγιση για την ανάπτυξη τεχνολογιών για την βέλτιστη δυνατή ακοή έχει υιοθετηθεί από την εταιρία η οποία με τις λύσεις της καλύπτει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. 

Eπιλέξτε τα ακουστικά βαρηκοΐας που αρμόζουν στις ανάγκες σας, ενδοωτιαία, οπισθοωτιαία, ανοικτής εφαρμογής.

Βοηθήματα Ακοής

Ειδικά βοηθήματα ακοής για όλες τις ανάγκες. Η τεχνογνωσία OTIFON, υπογράφει μια σειρά από λύσεις που θα σας διευκολύνουν ενώ ταυτόχρονα είναι προσιτές και τεχνολογικά άρτιες για να ανταποκριθούν σε όλες σας τις ανάγκες από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες.

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ - ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΚΟΗΣ

Ωτοασπίδες για απλή προστασία του ακουστικού πόρου από νερό/ θόρυβο/ σκόνη. Κάθε ωτοασπίδα είναι μοναδική, αφού κατασκευάζεται από το αποτύπωμα του ακουστικού σας πόρου. Λαμβάνονται μέτρα από τους ειδικούς μας στα εργαστήριά μας (θα σας καλέσουμε σε ραντεβού).

 

 

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

Μπαταρίες βαρηκοΐας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πλήρης κάλυψη ανά είδος και τύπο: 312, 10, 13, 675, AUDIO 312.

ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΕΚΜΑΓΕΙΩΝ

SPRAY ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΚΡΕΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΔΟΩΤΙΑΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ