ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ - Για τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας

 

Βαδιστικά, αμαξίδια, βοηθήματα μπάνιου - Daily aids for the disabled

Κρεβάτια νοσηλείας - Patient's bed

Ορθοπεδικά βοηθήματα - Orthopedics

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ONE SIZE

 

Ζώνη οσφύος neoprene με 4 μπανέλες και ιμάντα ασφαλείας (κωδ. 001)

Ζώνη από ύφασμα neoprene, αυτοκόλλητη, με μεταλλικές μπανέλες στην πλάτη για στήριξη της μέσης. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, κακώσεις μυών και δισκοπάθεια.

Τιμή: 36.03 € (Λ.Τ.)

Ζώνη μετεγχειρητική neoprene (κωδ. 002)

Ζώνη από ύφασμα neoprene, αυτοκόλλητη. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για πρόληψη και μετεγχειρητική υποστήριξη της μέσης και της κοιλιάς.

Τιμή: 16.43 € (Λ.Τ.)

Ζώνη neoprene ενισχυμένη one size (κωδ. 003)

Ζώνη από ύφασμα neoprene, αεριζόμενη, με 4 μεταλλικές μπανέλλες και ιμάντες ασφαλείας για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. Ζώνη πολλαπλών παθήσεων, υψηλής στήριξης. Ενδείκνυται για ανακούφιση από οσφυαλγίες, δισκοπάθεια, κακώσεις μυών, αλλά και για μετεγχειρητική υποστήριξη.

Τιμή: 40.00 € (Λ.Τ.)

 

Περικάρπιο neoprene με δέστρα (κωδ. 004)

 

Περικάρπιο από ύφασμα neoprene, για στήριξη σε περιπτώσεις ενοχλήσεων, ελαφρών κακώσεων ή θλάσεων του καρπού. Αποτελεσματικό και σε προληπτική στήριξη για άθληση ή εργασία.

Τιμή: 7.38 € (Λ.Τ.)

 

Περικάρπιο ελαστικό με δέστρα (κωδ. 005)

Περικάρπιο από ελαστικό ύφασμα με δέστρα για επιπλέον στήριξη. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για ελαφρές κακώσεις και ενοχλήσεις. Παρέχει προληπτική προστασία κατά τη διάρκεια άθλησης ή εργασίας.

Τιμή: 6.27 € (Λ.Τ.)

Περικάρπιο neoprene με τρύπα αντίχειρα (κωδ. 006)

Περικάρπιο από ύφασμα neoprene, για στήριξη του καρπού αλλά και του αντίχειρα σε περιπτώσεις ενοχλήσεων, ελαφρών κακώσεων ή θλάσεων του καρπού. Αποτελεσματικό και σε προληπτική στήριξη για άθληση ή εργασία.

Αριστερό ή δεξί.

Τιμή: 7.38 € (Λ.Τ.)

 

Νάρθηκας πηχεοκαρπικός neoprene (κωδ. 007)

Νάρθηκας από ύφασμα neoprene για στήριξη του καρπού και του πηχεοκαρπίου. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για ελαφρές κακώσεις, ελαφρά διαστρέμματα αλλά και προληπτικά για προστασία κατά τη διάρκεια εργασίας.

Αριστερό ή δεξί.

Τιμή: 14.69 € (Λ.Τ.)

 

Νάρθηκας αντίχειρα neoprene (κωδ. 008)

Νάρθηκας από neoprene με λάμα για πλήρη ακινητοποίηση του αντίχειρα με παράλληλη στήριξη του καρπιαίου σωλήνα. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, θλάσεις και διαστρέμματα.

Τιμή: 10.42 € (Λ.Τ.)

 

Tennis elbow (κωδ. 009)

Υποστηρικτικός ιμάντας του αγκώνα από ύφασμα neoprene. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για περιπτώσεις επικονδυλίτιδας και κακώσεις των μυών, ενώ προσφέρει στήριξη στους τένοντες.

Τιμή: 11.44 € (Λ.Τ.)

 

Επιγονατίδα neoprene με τρύπα (κωδ. 010)

 

Επιγονατίδα από neoprene με προσθήκη ενίσχυσης γύρω από την τρύπα στην περιοχή του γονάτου. Ενδεικτικά, χρησιμοποιείται για πρόληψη και στήριξη από επαφή ή τριβή κατά την άθληση ή την εργασία. Πιο άνετη κίνηση της άρθρωσης του γονάτου.

Τιμή: 16.16 € (Λ.Τ.)

 

Επιγονατίδα neoprene με τρύπα και μπανέλες (κωδ. 011)

Επιγονατίδα neoprene με τρύπα η οποία παρέχει υψηλή σταθεροποίηση του γονάτου χάρη στα πλαϊνά ελάσματα. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για ρήξη χιαστών και έσω πλαγίων συνδέσμων.

Τιμή: 24.13 € (Λ.Τ.)

Ιμάντας ανάρτησης χεριού (κωδ. 012)

Ιμάντας ανάρτησης από βαμβακερό ύφασμα. Ρυθμίζεται καθ’ ύψος και στηρίζει το χέρι χωρίς να κουράζει τον αυχένα.

Τιμή: 7.20 € (Λ.Τ.)

 

 

Νάρθηκας ακινητοποίησης γονάτου – immobilizer με δέστρες (κωδ. 013)

Νάρθηκας ακινητοποίησης γονάτου. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ανάγκης πλήρους έκτασης του γονάτου. Παρέχει μετεγχειρητική στήριξη σε διαφόρων ειδών επεμβάσεις του γονάτου.

Τιμή: 60.75 € (Λ.Τ.)

 

Επιστραγαλίδα έξω πτέρνας neoprene (κωδ. 014)

Επιστραγαλίδα από neoprene ανοιχτή στη φτέρνα για μεγαλύτερη στήριξη του αστραγάλου. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για κακώσεις των μυών και πρόληψη κατά τη διάρκεια άθλησης ή εργασίας.

Τιμή: 9.57 € (Λ.Τ.)

Air Cast (κωδ. 015)

Νάρθηκας από πλαστικό με δέστρες και δύο θύλακες αέρα στα πλαϊνά για σταθεροποίηση στην περιοχή της ποδοκνημικής άρθρωσης. Προσφέρει πλήρη ακινητοποίηση στις πλάγιες κινήσεις. Για κακώσεις, διαστρέμματα, θλάσεις αλλά και για αποκατάσταση.

Τιμή: 27.12 € (Λ.Τ.)

 

Hallux Valgus νάρθηκας ημέρας (κωδ. 016)

Νάρθηκας από neoprene με ελαστική δέστρα κάτω από το πέλμα. Λειτουργεί θεραπευτικά για το κότσι ευθυγραμμίζοντας το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Χρησιμοποιείται και μέσα από το παπούτσι.

Τιμή: 9.57 € (Λ.Τ.)

Ιμάντας χονδρομαλάκυνσης (κωδ. 017)

Ιμάντας neoprene που στηρίζει το γόνατο ασκώντας πίεση στον τένοντα του τετρακέφαλου.

Τιμή: 9.95 € (Λ.Τ.)

 

Κηλεπίδεσμος μονός (κωδ. 018)

Κηλεπίδεσμος με ιμάντες από ελαστικό αεριζόμενο ύφασμα, ρυθμιζόμενος στην περιφέρεια με μαξιλαράκι πολυουρεθάνης επενδυμένο με ύφασμα. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για τη βουβωνοκήλη.

Αριστερός ή δεξιός

Τιμή: 25.14 € (Λ.Τ.)

 

Κηλεπίδεσμος διπλός (κωδ. 019)

Κηλεπίδεσμος με ιμάντες από ελαστικό αεριζόμενο ύφασμα, ρυθμιζόμενος στην περιφέρεια με δύο μαξιλαράκια πολυουρεθάνης επενδυμένα με ύφασμα. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για τη βουβωνοκήλη.

Τιμή: 27.32 € (Λ.Τ.)

Νάρθηκας πηχεοκαρπικός με δέστρα one-size neoprene αφιδεξιός (κωδ. 020)

Νάρθηκας από ύφασμα neoprene, με λάμα και δέστρα για ακινητοποίηση του καρπού και του πηχεοκαρπίου. Χρησιμοποιείται για κακώσεις, διαστρέμματα, τενοντίτιδες αλλά και προληπτικά κατά τη διάρκεια εργασίας.

Τιμή: 21.10 € (Λ.Τ.)