Μυϊκοί Πόνοι

 

DOLOFREN GEL: Γέλη κρυοθεραπείας μασάζ για την ανακούφιση των δύσκαμπτων και πονεμένων αρθρώσεων. Δε λεκιάζει τα ρούχα. Ανακουφίζει τον πόνο και προάγει τη φυσική κίνηση της άρθρωσης και την ευελιξία.

Περιέχει: Devil’s Claw, arnica, boswellia, menthol, aloe vera gel, camphor, reasun.

Συνιστώμενη δοσολογία και οδηγίες χρήσεως: Εφαρμόζουμε ικανοποιητική ποσότητα γέλης στα πονεμένα σημεία, κάνουμε μασάζ ώσπου να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν. Επαναλαμβάνουμε τη χρήση πολλές φορές τη μέρα.

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία, εκτός από υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του.

   Περιεχόμενο: 100 ml, Τιμή: 13 € (Λ.Τ.)

 

AGILVEN GEL: Ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια, σταματάει την εφίδρωση. Βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και ενδείκνυται στις ήπιες φλεβίτιδες.

Περιέχει: Centella asiatica, menthol, menthyl lactate, escin, polydocanole, esculoside.

Συνιστώμενη δοσολογία και οδηγίες χρήσεως: Εφαρμόζουμε στην περιοχή των ποδιών και κάνουμε μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως το προϊόν. Επαναλαμβάνουμε τη χρήση δύο (2) φορές ημερησίως,πρωΐ και βράδυ.

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία, εκτός από υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του.

   Περιεχόμενο: 75 ml, Τιμή: 10 € (Λ.Τ.)

 

RHEUMA BALSAMKA: Τοπική καταπραϋντική και αναλγητική δράση για τη μυϊκή δυσκαμψία. Προωθεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό των ιστών στην περιοχή θεραπείας.

Περιέχει: Menthol, camphor, clove oil, bees wax.

Συνιστώμενη δοσολογία και οδηγίες χρήσεως: Εφαρμόζουμε επαρκή ποσότητα στο μέρος που θέλουμε να θεραπεύσουμε, κάνουμε μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση του προϊόντος. Επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία αρκετές φορές την ημέρα. Καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν μετά από το μασάζ τοποθετούμε ένα ύφασμα πάνω από την επιφάνεια όπου εφαρμόσαμε την κρέμα. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των τριών (3) ετών. Να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: Καμία, εκτός από υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του.

  Περιεχόμενο: 20 ml, Τιμή: 10.50 € (Λ.Τ.)