Όροι χρήσης και πληρωμής

1.  Τιμή και Όροι Πληρωμής

      Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας.

 

·         Η εξόφληση γίνεται κατά την παραλαβή με αντικαταβολή (ΕΛΤΑ ή COURIER) ή ποιο πριν με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό.

·         Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν

για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή. Σε περίπτωση που η εταιρία μας αποδεχτεί την επιστροφή κάποιου προϊόντος, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα.

Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε επιστροφές σε μεταχειρισμένα-ανακατασκευασμένα- καινούρια μηχανήματα αν δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα και αφού πρώτα έχει ελεγχεί από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της εταιρίας μας. Τα έξοδα μεταφοράς ή αποστολής για τον τεχνικό έλεγχο επιβαρύνουν όσον αφορά σε μεταχειρισμένα-ανακατσκευασμένα μηχανήματα τον πελάτη. Επίσης, επιστροφές δεν δεχόμαστε σε μηχανήματα που δεν είχαν απ' την αρχή εγγύηση. Τα μηχανήματα πριν αποσταλλούν στον κάθε αγοραστή περνούν από τεχνικό έλεγχο και αφού διαπιστωθεί η καταλληλότητά τους αποστέλλονται.  Απ'τη στιγμή που υπάρχει αποδεικτικό της επιλογής και παραγγελίας του κάθε πελάτη, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την επιλογή του. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που έκανε μέσω internet την αγορά, να ζητήσει την αλλαγή του προϊόντος σε περίπτωση που δεν είναι το ίδιο προϊόν με αυτό που του επιδείχτηκε σε φωτογραφία, πριν την αγορά. Απ΄τη στιγμή που υπάρχει αποδεικτικό υλικό όπως φωτογραφίες και η σωστή αναγραφή του μοντέλου πάνω στο τιμολόγιο αγοράς δεν φέρουμε καμία εύθυνη και δεν δεχόμαστε επιστροφές. Ο πελάτης φέρει την εύθυνη για την κάθε του επιλογή.

·         Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν φθορές των προϊόντων λόγω κακής μεταφοράς.
 

Ο   Ο πελάτης με την πραγματοποίηση της παραγγελίας αποδέχεται αυτόματα όλους τους όρους χρήσης και πληρωμής. Σε περίπτωση οικονομικής ή οποιαδήποτε άλλης αντιδικίας, όπως απλήρωτα Τιμολόγια, Χρησιδάνεια Μηχανημάτων που έχουν κοπεί με Δελτία Αποστολής, Δελτία Αποστολής γενικά και οτιδήποτε έχει κοπεί με νόμιμο δελτίο της εταιρείας μας, για την επίλυση των παραπάνω, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Άρτας. Επίσης, μετά το πέρας της νόμιμης ημερομηνίας μη εξόφλησης των των Τιμολογίων μας, Δελτίων Αποστολής, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε να μας καταβληθούν οι νόμιμοι τόκοι και τα δικαστικά έξοδα.

 

 2. Τιμές

 

  Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει.  

 

3. Παράδοση

 

  Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το είδος της παραγγελίας και κυμαίνεται συνήθως από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες.

Δεν γίνονται αποστολές τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρίας μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών/μεταφοράς/παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή  νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

 

Η εταιρία μας δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική της χρήση.

 

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η  τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο,τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών.

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί Κατάθεσης Χρημάτων:

1. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 316/76256428

2. Τράπεζα Πειραιώς: